PROGRAME BASHKËPUNIMI

Me Platinium Investment, zhvillimi i shërbimeve inovative shkon përtej kufijve të strukturës së kompanisë. Falë bashkëpunimit dhe partneritetit me individë dhe institucione ne kemi arritur të krijojmë produkte të cilat sjellin risi në industrinë financiare. Jemi në kërkim të vazhdueshëm për profesionistë që kanë pasion cdo aspekt të fushës së financës, me qëllim krijimin e vlerave falë sinergjive në bashkëpunim.

Listuar më poshtë janë disa nga programet tona të bashkëpunimit të cilat stimulojnë zhvillimin profesional në fushën e shërbimeve financiare online. Ju ftojmë të aplikoni për programin që përshtatet me profilin tuaj.

Konsulentë Financiar

Punoni me ne. Zgjeroni portofolin e shërbimeve me alternativa të personalizuara. Ju ofrojmë teknologjinë dhe likuiditetin e duhur për nevojat e klientëve tuaj bazuar mbi tolerancën për risk dhe objektivat financiare.

 • Kurseni kohë dhe para falë strukturës dhe suportit tonë profesional
 • Përfitoni shpërblim me tarifa fikse ose përqindje nga të ardhurat

Marketing Financiar Dixhital

Jeni profesionistë në fushën e marketingut dixhital? Dëshironi të investoni në talentin tuaj dhe të fitoni para? Ju ofrojmë një platformë ku mund të zhvilloheni profesionalisht dhe të gjeneroni të ardhura të qëndrueshme.

 • Trajnim specifik për industrinë e shërbimeve financiare
 • Akses & mundësi për matjen e performancës në kohë reale
 • Monitoroni të ardhurat në cdo moment
 • Punoni kurdo dhe kudo të pavarur

Analistë Financiar

Nëse jeni të apasionuar dhe dëshironi të zhvilloni karrierën tuaj në fushën e financës ju japim mundësi të ekspozoni aftësitë tuaja. Anëtarësohuni si kontribues, krijoni artikujt tuaj, ne ju promovojmë, ju gjeneroni të ardhura duke ndjekur pasionin tuaj.

 • Platformë e personalizuar ose hapësirë publikimi
 • Monitoroni të ardhurat në cdo moment
 • Fleksibilitet dhe pavarësi profesionale

Sugjero Miqtë

Nëse jeni të kënaqur me shërbimet tona, na sugjeroni tek miqtë tuaj dhe ne do t’ju shpërblejmë

Konsulentë Financiar

Punoni me ne. Zgjeroni portofolin e shërbimeve me alternativa të personalizuara. Ju ofrojmë teknologjinë dhe likuiditetin e duhur për nevojat e klientëve tuaj bazuar mbi tolerancën për risk dhe objektivat financiare.

 • Kurseni kohë dhe para falë strukturës dhe suportit tonë profesional
 • Përfitoni shpërblim me tarifa fikse ose përqindje nga të ardhurat

Marketing Dixhital

Jeni profesionistë në fushën e marketingut dixhital? Dëshironi të investoni në talentin tuaj dhe të fitoni para? Ju ofrojmë një platformë ku mund të zhvilloheni profesionalisht dhe të gjeneroni të ardhura të qëndrueshme.

 • Trajnim specifik për industrinë e shërbimeve financiare
 • Akses & mundësi për matjen e performancës në kohë reale
 • Monitoroni të ardhurat në cdo moment
 • Punoni kurdo dhe kudo të pavarur

Analistë Financiar

Nëse jeni të apasionuar dhe dëshironi të zhvilloni karrierën tuaj në fushën e financës ju japim mundësi të ekspozoni aftësitë tuaja. Anëtarësohuni si kontribues, krijoni artikujt tuaj, ne ju promovojmë, ju gjeneroni të ardhura duke ndjekur pasionin tuaj.

 • Platformë e personalizuar ose hapësirë publikimi
 • Monitoroni të ardhurat në cdo moment
 • Fleksibilitet dhe pavarësi profesionale

Sugjero Miqtë

Nëse jeni të kënaqur me shërbimet tona, na sugjeroni tek miqtë tuaj dhe ne do t’ju shpërblejmë

Dëshironi të ndani me ne një ide bashkëpunimi? Ju lutemi të na kontaktoni duke klikuar këtu.

Dërgoni Propozimin Tuaj

KUJDES: Platinium Investment Sh.p.k. ofron shërbime të cilat mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Nëse ju lindin dyshime në lidhje me produktet që ne ofrojmë, ose nëse nuk i kuptoni rreziqet e shërbimeve tona, ju rekomandojmë të merrni një opinion financiar të pavarur. Kompania jonë trajton produkte me levë financiare të cilat paraqesin rrezikshmëri më të lartë se investimet tradicionale, rrjedhimisht ju rekomandojmë të vlerësoni gjëndjen tuaj financiare përpara se të bashkëpunoni me ne. Rezultatet historike nuk përbëjnë garanci për suksesin e investimeve në vijim.