PRODUKTET TONA ONLINE

OxTrade mundëson akses në tregun Forex dhe CFD duke transmetuar drejtpërdrejtë transaksioneve e klientëve nëpërmjet platformës OxTrade MT4. Oferta e OxTrade përfshin llogari të personalizuara, akses në kompjuter (desktop) dhe në smartphone (ose tabletë) dhe mundësi për të implementuar strategji individuale. Qasja e OxTrade në tregun financiar e bën atë partnerin tuaj më të besueshëm dhe inovativ për investimet online.

OxTrade është markë e regjistruar e shoqërisë Platinium Investment Sh.p.k.

Duke u regjistruar pranë OxTrade ju mund të provoni eksperiencën e të investuarit online nëpërmjet platformës OxTrade MT4 Demo. Platforma Demo është një mundësi për tu praktikuar me investimet online, pa rrezik financiar dhe në kushte reale pune.

Forex Signals Factory ofron analiza ose sinjale, afatshkurtra dhe afatgjata, të cilat ndihmojnë investitorët fillestarë dhe të avancuar për të përmirësuar aktivitetin e tyre online, duke kursyer kohë dhe para. Rekomandimet e Forex Signals Factory janë të lehta për tu lexuar dhe kuptuar dhe mund të përdoren nga kushdo.

Forex Signals Factory është markë e regjistruar e shoqërisë Platinium Investment Sh.p.k.

Regjistrimi pranë Forex Signals Factory është pa pagesë. Platforma ofron sinjale dhe analiza që do t’ju ndihmojnë të investoni në Forex dhe CFD në nivele të ngjajshme me profesionistë të fushës.

Po punojmë që t’ju sjellim ide dhe mënyra të reja investimesh online. Informohuni të parët rreth produkteve tona të reja. Regjistrohuni më poshtë dhe do të njoftoheni sapo të kemi dicka të re online.

KUJDES: Platinium Investment Sh.p.k. ofron shërbime të cilat mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Nëse ju lindin dyshime në lidhje me produktet që ne ofrojmë, ose nëse nuk i kuptoni rreziqet e shërbimeve tona, ju rekomandojmë të merrni një opinion financiar të pavarur. Kompania jonë trajton produkte me levë financiare të cilat paraqesin rrezikshmëri më të lartë se investimet tradicionale, rrjedhimisht ju rekomandojmë të vlerësoni gjëndjen tuaj financiare përpara se të bashkëpunoni me ne. Rezultatet historike nuk përbëjnë garanci për suksesin e investimeve në vijim.